BejelentésRáday Pál Á.M.K. Bölcsődéje Harta
“Senkit se eresszetek útjára úgy, hogy jobbá és boldogabbá ne tennétek!” (Teréz anya)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözöllek a Ráday Pál Á.M.K. Bölcsődéjének a honlapján!

 

Harta a Duna-Tisza közti síkság nyugati oldalán a Duna bal partján fekszik, Budapesttől 100 km-re, délre. Legközelebbi városok: Solt l2 km-re, Kalocsa 20 km-re délre, Kiskőrös 30 km-re délkeletre. A község megközelíthető közúton az 51-es számú főúton. 

A bölcsőde munkáját 2010. szeptember 1-én kezdte meg egy csoporttal. Kialakítására az óvoda épületében került sor. A fenntartó, Harta Nagyközség Önkormányzata a családok igényeit figyelembe véve vállalta a bölcsőde fenntartását. A szülők közül egyre többen vállalnának munkát gyermekük három éves kora előtt. Ezt csak úgy tudják megoldani, ha gyermekük napközbeni elhelyezéséről gondoskodnak. Ehhez nyújt segítséget a bölcsőde. Segítség lehet azok számára is, akik nappali vagy esti tagozaton végzik tanulmányaikat, ill. részt vesznek valamilyen felnőttképzésben. Bölcsődébe vehető fel az a gyermek is, akiknek szülei valamilyen oknál fogva /egészségügyi, szociális/ nem tudnak gondoskodni gyermekük nappali ellátásáról.

Legfontosabb célunk a gyerekek fejlődéséhez szükséges egészséges és biztonságos környezet megteremtése, a mindennapos derűs légkör kialakítása.Törekszünk arra, hogy a gondozónő és a gyerekek között szeretetteljes érzelmi biztonság alakuljon ki. A gondozónők meleg, szeretetteljes odafordulással segítik, hogy a gyermekek életkoruknak megfelelően ismerjék meg saját értékeiket, a körülöttük lévő „világot”. Biztosítjuk a feltételét annak, ami az életüknek ebben a szakaszában a legfontosabb: békés, nyugodt, elmélyült játékot, az együtt játszás lehetőségét gyerekkel – felnőttel egyaránt. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy felfigyeljenek a változásokra, megismerjék a természet szépségeit. Az időjárástól függően töltünk el minél több időt a szabad levegőn. A mi bölcsődénk a gyermekek számára olyan hely, ahová örömmel jönnek, mert sok-sok élményt és szeretet kapnak.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!